Yritysyhteistyö

Exergia ry on korkean hyötysuhteen ammattiainekerho Tampereen yliopiston energia- ja prosessitekniikan opiskelijoille. Jäsenillemme tarjoamme matalampaa kynnystä tavata alan yritysten edustajia ja helpottaa unelmien työpaikan löytymistä. Toimintamme ei olisi mahdollista ilman yhteistyötä alan yritysten kanssa, joten tahdomme teidänkin yrityksenne mukaan luomaan voimakkaampaa huomista!

Noin 80 energiselle jäsenellemme järjestämme vuosittain mahdollisuuden vierailla alan yrityksissä (=excursiot), kuulla yrityssaunalla alan ammattilaisten esittelyitä sekä osallistua tapahtumiin aina rekrytointitilaisuuksista Energiateekkaripäiviin. Mikäli teillä on ajatus aivan loistavasta tapahtumasta, kertokaa se meille – olemme avoimia myös uusille ideoille!

Tarjoamme yhteistyöyrityksille näkyvyyttä tapahtumissamme, nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme sekä mahdollisuutta esitellä toimintaansa täällä meillä ja siellä teillä. Yhteistyötä teemme pidemmistä kumppanuussopimuksista aina tapahtumakohtaisiin tukiin ja yksittäisen työpaikkailmoituksen jakamiseen. Järjestämme tapahtumia ensisijaisesti yhteistyöyrityksiemme kanssa ja kannatusjäsenyydellä takaattekin itsellenne parhaat mahdollisuudet tavoittaa alan tulevat huippuosaajat.

Yhteistyön mahdollisuuksista tarkemmin saatte tietoa ottamalla yhteyttä Exergian yritysyhteistyövastaava Veera Parkkila (s. veera.parkkila(a)tuni.fi, puh. +358405172848) tai koko hallitukseemme sähköpostilla exergia-hallitus(a)lists.tuni.fi!