Mikä Exergia?

Eksergia (kreik. eks ’pois’ + ergia ’työ’) on energian työhön kykenevä osuus.

Exergia ry on Tampereen yliopiston energia- ja prosessitekniikan ammattiainekerho. Kerho on perustettu alun perin vuonna 1981 ja kirjattiin yhdistysrekisteriin 2018.

Exergia järjestää yritysvierailuita ja tapahtumia energia-alan opiskelijoiden ja yritysten kanssa. Lisäksi Exergia osallistuu opintojen kehittämiseen yhteistyössä ympäristö-, energia- ja biotekniikan tutkinto-ohjelman henkilökunnan kanssa. Mukana toiminnassamme pääset näkemään ja kokemaan käytännön energiatekniikkaa monipuolisesti ja luomaan kontakteja työelämään. Jos haluat nähdä miten ydinvoimalaitos toimii tai mitä leijukerroskattilassa voi polttaa on Exergia juuri sinua varten.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä kaavakkeen. Jäsenmaksu on 2€ vuodessa ja se oikeuttaa pääsyyn sähköpostilistalle, telegram-ryhmään ja kerhon tapahtumiin. Kerholla on myös Facebook– ja LinkedIn-ryhmät, joihin kaikki jäsenet ovat tervetulleita. Instagram-tilillämme julkaisemme kuvia excursioilta ja muusta toiminnasta.

Tapahtumista tiedotetaan näillä sivuilla ja kerhon sähköpostilistalla. Exergian virallinen ilmoitustaulu sijaitsee Hervannan kampuksen Konetalossa salin K1703 vieressä, kiltakäytävän läheisyydessä.

Tervetuloa tulevaisuuden tekijöiden joukkoon!

Jäsentietoja käsitellään rekisteriselosteen mukaisesti.
Jäsenrekisteriseloste Exergia