Yrityssaunan jälkilöylyt

Exergia järjesti 5.11. yhdessä Palveleva kaukolämpö FinDHC ry:n kanssa yrityssaunan, jonka tarkoituksena oli tutustua energia-alaan ja sillä toimiviin yrityksiin. Paikalle saapui väkeä niin runsaasti, että teekkarisaunalta meinasi loppua istumapaikat kesken. Kaikki noin 50 jäsentä kuitenkin mahtuivat syömään sovussa.

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä FinDHC:n kanssa, mikä mahdollisti jäsenille täysin ilmaisen osallistumisen. Palveleva Kaukolämpö FinDHC ry on yleishyödyllinen yhdistys, joka kokoaa yhteen alan edelläkävijät. Toiminnassa on mukana 76 jäsenyritystä.

”Yhdessä parannamme kaukolämmön tunnettavuutta sekä kehitämme jäsentensä välistä yhteistoimintaa niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti rakentaen kestäviä energiaratkaisuja myös tuleville sukupolville.” – Emmi Koskimies / FinDHC

Pizzatarjoilun jälkeen yritysesittelyt aloitti Kauhavan Kaukolämmön toimitusjohtaja Ari-Matti Mattila. Kuulimme kaukoenergia-alasta

Vexve

Kiitos FinDHC ja Emmi Koskimies yhteistyöstä! Kiitos Ari-Matti, Juuso ja Seppo yritysesittelyistänne ja kiitos jäsenistölle aktiivisesta osallistumisesta!

Tutustu FinDHC:n URA-sivuilla alan uratarinoihin ja avoimiin työpaikkoihin: https://findhc.fi/ura-kaukoenergia-alalla/

Vexven rekry-sivut: https://www.vexve.com/fi/ura-meilla/

AX-Suunnittelun rekrytointisivut: