Excursio VTT:lle 12.3.2014

Lupailimme teille aiemmin ekskursiota naapuriimme VTT:lle. Nyt olemme vihdoinkin saaneet ajan sovituksi ja se on ensi viikon keskiviikko 12.3. Ekskursio alkaa kello 14.00 joten kokoonnumme obeliskin luo kello 13.40 ja kävelemme siitä VTT:lle. Ekskursio kestää noin tunnin verran, joten emme hukkaa kenenkään elämästä aivan kohtuutonta siivua ja luvassa on paljon mielenkiintoista katsottavaa ja kuunneltavaa.

Niin pitäisi kai kertoa mitä siellä on luvassa.. Ainakin aiemmin oli puhetta että tutustuisimme jonkinsorttiseen fuusiolaitteen huoltorobottiin, enpä minäkään tuon enempää tiedä. Jännittävää, eikö totta?

Mitään pukukoodia tapahtumaan ei ole.

Alla on doodlelinkki ilmoittautumiseen, vain 30 nopeinta otetaan mukaan! Ilmoittaudu vain jos aiot tulla, ettet vie jonkun innokkaan paikkaa turhaan.

Ilmoittaudu ja tule!