Excursio länteen 16.3.2012

Oletko kiinnostunut kuulemaan, mitä ydinvoimalassa tapahtuu? Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus tutustua muun muassa tähän, sillä vierailukohteina Exergian ekskursiolla ovat Olkiluodossa sijaitseva TVO:n ydinvoimalaitos ja Kalannissa sijaitseva lämmönsiirtimien valmistuksen edelläkävijä Vahterus. Excursion ajankohta on perjantai 16.3. ja bussi starttaa tuttuun tapaan Obeliskilta klo 7.00. Takaisin Hervannassa ollaan noin klo 20. Sisältö kohteissa painottuu lämmönsiirtimiin, mutta tarjolla on myös mielenkiintoista informaatiota yritysten toiminnasta yleisesti sekä etenkin diplomityöpaikoista ja työllistymismahdollisuuksista.

Ilmoittautumiset excursiolle to 8.3 mennessä. Mukaan ekskursiolle mahtuu 30 nopeinta. Ilmoitukset osallistumisesta sähköpostilla taina.riekkinen(a)tut.fi. Mainitsethan ilmoittautuessasi henkilötunnuksesi, kotikuntasi, syntymäpaikkasi sekä nykyisen työnantajasi, sillä TVO vaatii näitä vierailuilmoituksessaan. Mukana vierailulla tulee olla ajokortti, passi tai virallinen henkilötodistus.

Ekskursio on ilmainen, mutta rahaa kannattaa varata mukaan mahdollista ruokailua varten.