YG-info

Tervetuloa teekkarisaunalle kuulemaan ydinvoimasta. Info on Suomen atomiteknillisen seuran
eli ATS:n nuoriso-osaston YG (young generation) eli alle 35- vuotiaden ydinvoima-alan työskentelivien ihmisten järjestö. Nyt olisi mahdollisuus päästä kuulemaan työmahdollisuuksita ja muista ydinvoima-alan jutuista.

Puhujat ovat

Janne Wahlman
TVO
Miika Ritala
Fortum Loviisa
Ja meiltä YKI:ltä valmistunut Anni Nurmela
FNS

Tilaisuudessa on ruokatarjoilu ja mukaan mahtuu 40 nopeinta, joten tarvitsen ilmotautumiset sähköpostiin matleena.rytkonen(a)tut.fi . Mukaan ruokavammat ja juomatoive: kalja, siideri, lonkero tai alkoholiton

Tilaisuus on kello 18 Teekkarisaunalla. Tekniikankatu 9, Hervanta. ja tilaisuus alkaa kello 18, joten saapuminen silloin olisi hyvin suotavaa. puheitten ja ruokailun jälkeen sauna lämmin OPM=oma pyyhe mukaan.